Balkongmarkis  

Våra balkongmarkiser passar lika bra över balkonger på privata bostäder som på hotell eller företagsfastigheter. De fungerar helt enkelt som ett extra tak för att skydda balkongen från solen under årets varma dagar och från regn och rusk när väderprognosen är lite mer ostadig – ett utmärkt alternativ för dig som vill kunna nyttja uteplatsen under en längre del av året! Vi på M.M Persienner erbjuder måttbeställda gardiner och markiser för alla typer av miljöer med snabb och professionell montering, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av en flexibel helhetslösning. 

Möjliggör längre utomhussäsonger

En balkongmarkis fungerar alltså som ett perfekt sol- och insynsskydd på balkongen, samtidigt som den hjälper dig att skapa en trevlig och mer ombonad atmosfär. De finns tillgängliga i en mängd olika färger och storlekar för att passa perfekt för byggnadens fasad och din balkongs unika storlek och utformning. Kompletterar du dessutom din balkongmarkis med infravärme eller liknande värmelösningar kommer du att kunna skapa en varm och skön uteplats som går att nyttja under en större del av säsongen.

Beställ en balkongmarkis till bra pris hos M.M Persienner

En balkongmarkis kan alltså se ut på en mängd olika sätt och du kan dessutom välja om du vill att den ska styras med motor, med manuellt handtag eller om den med automatik ska rullas ut och in beroende på vädret. För ytterligare skydd rekommenderar vi dig att välja de modeller som kommer i en extra stark konstruktion och som är utformade med en kassett där markisen kan rullas in vid extra blåsigt väder. Vi på M.M Persienner hjälper dig med både beställning och montering av balkongmarkis i Stockholm och ser till att ta fram en lösning som är optimalt anpassad efter just din balkong. Dessutom erbjuder vi alltid 5 års kundgaranti på alla våra produkter och tjänster – välkommen!