Fasadpersienner

Är du ute efter en lösning som kan erbjuda dig både insynsskydd och effektiv solavskärmning bör du genast titta närmare på våra kvalitativa fasadpersienner. De erbjuder dig nämligen bådadera och är utformade för att fällas ner tätt framför fasaden för att inte ta upp någon onödig plats. Tack vare fasadpersiennernas höga skydd mot solens starka strålar blir det dessutom en smart investering i de fall då du vill skapa en svalare inomhusmiljö med minskade energikostnader från fastighetens kylanläggning. Kontakta oss på M.M Persienner när du vill köpa fasadpersienner till ett bra pris och få dem måttbeställda efter dina unika behov och önskemål!

Hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö

Fasadpersienner monteras på plats med hjälp av skenor som löper längs med sidorna av persiennerna, vilket skapar en stabil konstruktion med ett bra skydd mot väder och vind. De utgör en bra lösning för fasader med stora glaspartier eftersom den här typen av persienner kan utformas för att effektivt täcka större områden. Har du därför ett rum med stora fönster eller generöst ljusinsläpp och vill hindra solen från att reflekteras i skärmen på datorn eller tv:n kommer en fasadpersienn hjälpa dig att reglera det starka solljuset och på så sätt skapa en ljusnivå som är bekväm för dina ögon. Du väljer själv om du vill satsa på en kraftig och stabil modell eller lite mer enkla och nätta fasadpersienner beroende på vad som passar för ditt fönster och fasad.

Manuella eller motoriserade fasadpersienner

Vi på M.M Persienner erbjuder en mängd olika fasadpersienner med såväl manuella som motoriserade konstruktioner. Det finns alltså fasadpersienner som kan justeras med vev och lina, men också de utrustade med motor och automatisk infällning om vinden blir för stark, vilket är ett smart val för dig som befinner dig i mer vindutsatta klimat. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning för just dina behov!