Fönstermarkis  

En av våra vanligaste markislösningar är fönstermarkiser, vilket är en produkt som lämpar sig väl för en mängd olika fönstertyper och fasader. Det är helt enkelt den typ av markis som man oftast ser på privata villor, men de används även flitigt på offentliga byggnader såsom företagsbyggnader, skolor, restauranger och hotell. Är du därför ute efter ett enkelt och smidigt, men samtidigt effektivt, skydd mot solljus och insyn är en fönstermarkis ett utmärkt alternativ för dig. Hos oss har du dessutom möjligheten att köpa antingen en manuell eller motordriven fönstermarkis till ett bra pris som vi självklart anpassar efter just dina behov. Välkommen att kontakta oss på M.M Persienner i Stockholm så berättar vi mer!

Stilrena markiser med många tillval

Fönstermarkiser har en enkel konstruktion med ett diskret och snyggt utförande, vilket gör att de passar bra ihop med de flesta byggnadsstilar och fönsterstorlekar. Dessutom är de otroligt flexibla tack vare att de går att utforma med en mängd olika tillval såsom längd på fallarmarna, färg på de olika fästdelarna samt tjocklek och textur på väven för att du enkelt ska kunna anpassa utseendet och sol- och insynsskyddet efter dina unika behov. Montering av en fönstermarkis sker ofta i fönsternischen, vilket gör att den smälter in på ett naturligt sätt i fasaden och inte tar upp onödigt utrymme runt fönstret. Skulle du dock behöva montera fönstermarkisen ovanför fönstret finns det fästdelar i flera olika färger så att du kan välja den nyans som passar bäst ihop med byggnadens fasad.

Vi hjälper dig med snabb och professionell installation av dina fönstermarkiser

Vill du ha en elektrisk fönstermarkis som styrs med motor eller en manuell modell som styrs med band- eller vevreglage? Vi hjälper dig att hitta rätt markis med en passande styrning för dina behov och ser till att komma ut och installera den så snabbt som möjligt. Välkommen att beställa dina fönstermarkiser hos oss på M.M Persienner!