Gardiner  

Vi på M.M Persienner är experter på allt som rör markiser, persienner och gardiner och kan skräddarsy lösningar som är anpassade efter just dina unika behov. Här kan du titta närmare på vårt stora utbud av olika gardiner online som vi självklart hjälper dig att måttbeställa för att få dem att passa perfekt in i dina fönster. Välj bland en mängd tyger, färger och mönster och bestäm dig för om du vill att dina gardiner ska smälta in med resten av ditt vardagsrum, sovrum eller barnrum eller om du vill att de ska bli en iögonfallande detalj av inredningen. Vi bidrar gärna med tips och råd och kommer gärna ut till dig för att titta närmare på dina förutsättningar.

Gardiner anpassade efter dina behov

Vackra gardiner skapar genast en mjuk och ombonad atmosfär i hemmet eller på arbetsplatsen och hjälper samtidigt till att skapa ett naturligt skydd mot solljus och insyn. Beroende på vilket tyg du väljer kan de erbjuda olika stort ljusinsläpp och tjockare gardiner kan även erbjuda mörkläggning, ljuddämpning och klimatkontroll. Tack vare att vi samarbetar med en stor leverantör har vi möjlighet att erbjuda ett mycket stort urval av gardiner i olika material och färger och med olika typer av installationslösningar. Vi kan därför skräddarsy gardiner till ett billigt pris för både små och stora fönster, anpassade för att hängas upp på såväl gardinstänger som skenor i taket. Att låta dina gardiner hänga från taket skapar rymd i rummet och är därför ett bra tips för dig som ska inreda ett utrymme med lågt i tak eller som bara vill uppnå ett intryck av en generösare takhöjd.

Kostnadsfritt prisförslag

Välkommen att kontakta oss på M.M Persienner i Stockholm så hjälper vi dig att ta fram ett kostnadsfritt prisförslag. Vi anlitas av både privatpersoner och små och stora företag runt om i hela Storstockholmsområdet och ser fram emot att hjälpa just dig att installera nya gardiner i ditt vardagsrum, sovrum, kontor eller hotell!