Hissgardiner

En hissgardin är ett bra alternativ för dig som är ute efter ett flexibelt alternativ som kan erbjuda både skydd och ett vackert uttryck i hemmet eller på arbetsplatsen. Gardinerna är tillverkade av ett mjukt tyg i olika texturer och tjocklekar för att skapa antingen ett transparent, halvtransparent, tätt eller mörkläggande utseende. Det gör att du enkelt kan anpassa gardinerna efter den miljö de ska placeras i och vi på M.M Persienner erbjuder både måttbeställda och färdigsydda hissgardiner som vi hjälper dig att installera snabbt och professionellt.

Skapar ett ombonat intryck i hemmet eller på arbetsplatsen

Genom att hänga upp hissgardiner i ditt vardagsrum, uterum eller kontor skapar du genast ett mjukt och ombonat utseende, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot insyn och solens varma strålar. När hissgardinerna är neddragna hänger de som ett slätt tyg framför fönstret, medan tyget i uppdraget läge inger ett uttryck av mjuka vågor vilket skapar en känsla av elegans och lyx i hemmet! I och med att du kan välja själv om du vill att gardinerna ska sträcka sig ända ner till golvet eller ej är de ett utmärkt alternativ för exempelvis kök och andra rum där du vill upprätthålla en lättstädad miljö.

Hissgardiner i olika utföranden

Vi erbjuder tyger i en mängd olika tjocklekar, färger och mönster för att du enkelt ska kunna hitta en passande stil för din uttänkta miljö och själv välja om du vill att dina hissgardiner ska erbjuda mörkläggning eller ett lite generösare ljusinsläpp. Välj mellan alltifrån klassiska hissgardiner i svart, vitt eller grått för ett neutralt och stilrent utseende till mönstrade hissgardiner för att få gardinerna att bli en iögonfallande del av inredningen. Hissgardiner kommer med en upphängning som monteras i fönstrets överkant och styrs med motorstyrning, kedja eller lindrag. Vi på M.M Persienner hjälper dig att måttanpassa dem efter just dina fönster och hjälper dig att välja ett tyg som ger dig det ljusinsläpp du önskar.