Korgmarkis

En korgmarkis skapar ett lyxigt och elegant uttryck och passar för såväl privata bostäder som hotell och restauranger. Den välvda formen erbjuder ett bra skydd mot sol, regn och insyn, samtidigt som den bidrar till att ge fasaden ett lite mjukare utseende. Vi på M.M Persienner hjälper både privatpersoner och företag i Stockholm med måttbeställda markiser och gardiner och erbjuder alltid snabb och professionell montering. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Skräddarsydda korgmarkiser för dina önskemål

Korgmarkiser tillverkas av en hållbar väv för att erbjuda ett slitstarkt och bra skydd mot slitage orsakat av smuts, väta och UV-strålning. Dessutom finns de tillgängliga i en mängd olika texturer och nyanser för att du enkelt ska kunna anpassa markisen efter byggnadens fönster och fasad. En korgmarkis kan monteras på både traditionella och välvda fönster i små och stora dimensioner och går att skräddarsy efter den form och bockning som passar just dina behov. Vanligtvis monterar vi korgmarkisen på ett sätt så att den går att fälla ut och in beroende på hur mycket sol- och insynsskydd du vill skapa, men det finns också modeller som monteras i fast läge. Markiserna finns dessutom tillgängliga med olika styrlösningar beroende på om du vill justera den med vev, lina eller motor. Det förekommer också modeller som automatiskt anpassar dig efter väder och vind! Vi hjälper dig att hitta rätt korgmarkis utefter dina önskemål. 

För ett elegant och lyxigt utseende

En korgmarkis är ett populärt val för hotell, restauranger och pampiga entréer eftersom de inger ett extra exklusivt uttryck, samtidigt som deras rundade korgform bidrar till en ombonad och mjuk känsla kring fönstren. Hör av dig till oss på M.M Persienner i Stockholm när du vill måttbeställa en korgmarkis till ett bra pris så ser vi till att snabbt och smidigt ta fram en optimal lösning för dig och din byggnad!