Markisolette

Markisoletter är ett smart val för både privata hus och företagsbyggnader då de erbjuder ett effektivt sol- och insynsskydd utan att ta upp onödig plats. Deras utformning liknar en kombination av en traditionell fönstermarkis och en stilren screenmarkis där den övre delen löper tätt mot fönstret, medan den nedre delen vinklas ut som en skärm. Låter detta som en bra lösning för dig? Kontakta då oss på M.M Persienner i Stockholm så hjälper vi dig att skräddarsy och montera din nya markisolette snabbt och effektivt.

Ett bra skydd mot sol, vind och insyn

Tack vare markisolettens smarta utformning erbjuds du både ett härligt ljusinsläpp och en effektiv solavskärmning, samtidigt som du kan justera insynen helt efter dina önskemål. Markisoletterna går att anpassa efter de flesta typer av fönster och passar särskilt bra för de som sträcker sig från golv till tak i och med att de löper vertikalt ner över fönstret och inte vinklas utåt förrän längst ner. Detta gör även att de inte fångas lika lätt av vinden som andra mer utstående modeller. För att skydda markisen mot riktigt stark vind bör den dock alltid vara i infällt läge, och för att du ska slippa tänka på detta själv så finns det flera modeller som fälls ut och in automatiskt beroende på väder och vind.

Snabb och professionell montering

Vi på M.M Persienner erbjuder måttbeställda markisoletter till bra pris och hjälper både privatpersoner och företag med snabb och professionell montering i Stockholm. Precis som våra övriga lösningar så finns markisoletterna tillgängliga i en mängd olika färger och utföranden för att du ska kunna välja en modell som passar perfekt ihop med din byggnads fasad och fönster. Dessutom ger vi alltid fem års kundgaranti på våra produkter och tjänster, vilket gör att du kan känna dig trygg när du handlar dina persienner och markiser hos oss.