Mörkläggande gardiner

I sovrum och andra utrymmen där du vill kunna stänga ute ljuset och skapa en dämpad eller helt mörklagd miljö kommer våra mörkläggande gardiner att passa perfekt. De är nämligen tillverkade av mörkläggande tyger eller väver just för att hjälpa dig att reglera ljusinsläppet precis som du önskar, samtidigt som de bidrar med ett mjukt och dekorativt utseende i rummet. Välj bland billiga mörkläggande av hög kvalitet i vårt breda sortiment och få dem skräddarsydda efter just dina fönster!

Ett vackert och funktionellt alternativ

Vi på M.M Persienner erbjuder mörkläggande gardiner som passar såväl sovrum och barnrum som tv-rum eller kontor där du vill kunna stänga ute ljuset för att sova gott eller förhindra reflektioner i skärmar. Du kan välja bland tyger i en mängd olika färger, mönster och texturer för att de ska passa väl in i din övriga interiör och gardinerna kan alltså skräddarsys efter den bredd och längd som du önskar. De stora valmöjligheterna gör den mörkläggande gardinen till ett både funktionell och vackert alternativ. Beroende på vilken typ av gardin du väljer så kommer de med olika styrlösningar – vissa styrs manuellt medan andra kan öppnas och stängas med hjälp av en motor.

Vi hjälper dig med beställning, leverans och installation

Oavsett om du är en privatperson, ett litet företag eller en stor anläggning som behöver hjälp att hitta rätt mörkläggande gardiner hjälper vi på M.M Persienner dig med snabb och professionell leverans och installation. Om du inte riktigt har bestämt dig för vilken gardinlösning som passar dina fönster bäst kommer vi gärna på besök för att svara på dina frågor, ge goda råd, mäta på plats samt ge dig ett prisförslag om så önskas. På så sätt kan du känna dig trygg med att få en optimalt anpassad gardinlösning efter just ditt utrymme!