M.M PERSIENNER AB är ett dynamisk och professionell företag, som är specialiserat på sol- och insynsskydd som persienner, markiser, balkongskydd mm

Nya kunder som kontaktar oss, gör det ofta på grund av rekommendation av våra nöjda kunder.

Detta säger allt om vårt sätt att arbeta. Vi är mycket måna om varje kund, även när det gäller ett litet uppdrag. Vi tar oss tid att utröna vad kunden är ute efter och gör vårt bästa att tillfredsställa kundens önskemål. Vi samarbetar med en mycket stor leverantör och har därför ett enormt urval att erbjuda. Våra produkter är svenska och håller hög kvalitet. M.M PERSIENNER AB servar kunder i hela Storstockholmsområdet, men har sin bas i Östberga. Både privatpersoner, små och stora företag anlitar oss.

Alla våra medarbetare är mycket erfarna säljare och montörer som brinner för sina uppgifter. De är snabbt på plats, svarar utförligt på frågor, ger kunden goda råd och mäter. De lämnar ett kostnadsförslag på begäran. Leverans av beställningen och installation hemma hos kunden sker med yttersta tillförlitlighet och precision. Tilläggas kan att våra priser, trots varornas höga kvalité, är verkligen gynnsamma. Kundgarantin gäller i fem år för både varor och tjänster.