Plissegardiner

Hos oss kan du få hjälp att måttbeställa och installera funktionella plissegardiner till ditt hem eller arbetsplats. Plissegardiner är som en kombination av plisségardiner, rullgardiner och persienner med sitt anpassningsbara ljusinsläpp och kan skräddarsys efter en mängd olika fönsterformer och -dimensioner. Dessutom har de ett otroligt elegant och vackert uttryck som förhöjer känslan både i och utanför rummet och går att välja i en färg som passar in med din övriga inredning. Välkommen att kontakta oss på M.M Persienner så hjälper vi dig vidare!

Tillverkade av högkvalitativ väv

Plissegardiner tillverkas av väv med varierande täthet och tjocklek, vilket gör att du enkelt kan anpassa ljusinsläppet eller mörkläggningen precis så som du önskar. Duetteväven är ett slitstarkt material som varken bleks eller fransar sig och som är lätt att sköta om och hålla rent från smuts. Det gör att gardinerna passar utmärkt för både hemmamiljöer och allmänna miljöer där du själv vill kunna välja hur stor mängd dagsljus du vill släppa in eller hur mycket insyn du vill ha. Hos oss kan du till ett bra pris måttbeställa plissegardiner som vi sedan hjälper dig att montera, oavsett om ditt fönster är fyrkantigt eller runt eller om det sitter på väggen eller i taket!

Lätta att anpassa efter dina önskemål

Plissegardiners olika styrningsalternativ gör dem smidiga att justera med antingen linor eller motor och de tillverkas med olika typer av upphängningar för att passa perfekt in i just dina fönster. Linorna eller motorn sitter dessutom dolda i gardinens konstruktion för att inte påverka deras minimalistiska utseende. Förutom att plissegardinerna är anpassningsbara och stilrena och därmed utgör lämpliga alternativ för en mängd olika miljöer så erbjuder de energismarta och ljudabsorberande egenskaper. Detta tack vare gardinernas smarta cellkonstruktion där luftkanalerna hjälper till att skärma av solen på sommaren och hålla inne värmen på vintern, samtidigt som de skapar en isolerande barriär för att dämpa störande ljud. Välkommen att beställa dina gardiner från online hos oss på M.M Persienner!