Sidomarkis

När du vill skärma av en del av balkongen eller uteplatsen för att skapa en ombonad känsla är våra sidomarkiser ett bra val. De dras nämligen enkelt ut från kassetten som sitter monterad i väggen och förvandlas till en flexibel vägg som skyddar mot både insyn och solljus. När du sedan vill öppna upp terrassen eller balkongen eller städa av den inför vintersäsongen är det bara att låta sidomarkisen rullas in i kassetten igen där den förvaras diskret och skyddas mot väder och vind. Vi på M.M Persienner erbjuder en mängd olika sidomarkislösningar i varierande storlekar, färger och tyger – välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett skräddarsytt prisförslag!

En flexibel lösning för balkonger, terrasser och uteplatser

En sidomarkis är ett utmärkt skydd mot sol, vind och insyn och hjälper dig att skärma av din balkong, terrass eller uteplats från sidan. Ena änden av markisen monteras alltså i väggen, medan den andra änden kan fästas i balkongräcket eller någon annan typ av fästanordning. Det finns också modeller som kommer utformade med stolpar som kan monteras i golvet om du inte skulle ha någon bra plats att fästa den utdragbara änden i. En sidomarkis kan ha en hög eller låg design beroende på hur din balkong eller altan ser ut och hur mycket skydd du önskar. Den blir ett bra komplement till såväl terrassmarkiser som fönstermarkiser för att skapa en ombonad och skyddad miljö och ger dig möjlighet att njuta av uteplatsen en större del av året.

Måttbeställd sidomarkis med snabb installation

M.M Persienner erbjuder sidomarkiser till bra pris tillverkade av högkvalitativa väver som enkelt går att anpassa efter just din uteplats. Vi kommer gärna ut till dig och mäter på plats för att ta fram en optimal markislösning för just dina behov och våra duktiga montörer ser sedan till att montera den snabbt och professionellt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!