Terrassmarkis

Med en stor och härlig terrassmarkis skapar du ett naturligt sol- och värmeskydd under årets soliga dagar och ett smidigt tak när vädret bjuder på regn och rusk. För precis som namnet antyder så är det en markis som monteras på husets fasad eller tak intill terrassen för att kunna rullas ut eller in beroende på dina önskemål. Den ger din uteplats en högre trivselfaktor och ser samtidigt till att du kan sitta ute fler dagar om året. Hitta en passande terrassmarkis med motor eller vev hos oss på M.M PERSIENNER i Stockholm och anpassa dess utseende efter ditt hus och dina önskemål! Hos oss kan du måttbeställa en billig terrassmarkis av hög kvalitet som kommer att passa perfekt ihop med din uteplats och vi erbjuder 5 års kundgaranti på alla våra varor och tjänster.

Tillverkade av högkvalitativa material

Några av de främsta anledningarna till att många väljer att investera i terrassmarkiser är att de är smidiga och flexibla att använda, erbjuder ett bra skydd mot både sol, värme och regn och kräver väldigt lite underhåll. De är nämligen tillverkade av hårt spunnen väv för att vara såväl slitstarka som smuts- och vattenavvisande och kommer att behålla sitt fina utseende utan att blekas under en lång tid framöver. Hos oss har du möjlighet att beställa en passande terrassmarkis till bra pris med punktlig leverans och professionell montering!

Vi hjälper dig att montera din nya terrassmarkis

Vi erbjuder både motordrivna terrassmarkiser med helkassett och manuella modeller som du rullar in med vev för att du enkelt ska kunna hitta ett passande alternativ för dina behov. Vissa markiser är även designade med vind- och solautomatik, vilket innebär att de automatiskt reglerar läge efter vädret. Terrassmarkis och kassett monteras vanligtvis på ett diskret sätt i eller ovanför fönsternischen och fästanordningen finns tillgänglig i flera olika färger för att smälta in i fasaden på ditt hem eller din företagsbyggnad. Kontakta oss på M.M PERSIENNER så återkommer vi med ett passande prisförslag – vi ser fram emot att hjälpa dig!