Vertikalmarkis

Är du på jakt efter ett stilrent solskydd som effektivt stänger ute ljuset och värmen från solen, samtidigt som det erbjuder fri sikt till miljön utanför? Då är våra vertikalmarkiser rätt val för dig! De är nämligen designade för att rullas ner vertikalt på utsidan av fönstret och på så sätt skapa ett anpassningsbart sol- och insynsskydd, medan själva dukarna är tillverkade av screenväv för att vara transparenta från insidan. På så sätt kan du behålla utsikten samtidigt som du stänger ute solen! Beställ en skräddarsydd vertikalmarkis för ditt fönster hos oss på M.M PERSIENNER så hjälper vi dig att montera den så snart som möjligt!

Vertikalmarkis med eller utan motor

Vertikalmarkiser kan vara utformade på en mängd olika sätt, vilket gör det enkelt att anpassa dem efter just dina fönster och specifika önskemål. De är ett utmärkt val för höga, stora fönster på såväl bostadshus som företagsbyggnader tack vare en snygg och smidig design som inte tar upp någon onödig plats. Väljer du en motorstyrd vertikalmarkis fäller du ner det skyddande tyget snabbt och lätt med hjälp av en knapp eller fjärrkontroll till precis den höjd du önskar, medan vertikalmarkiser rullas upp och ner manuellt med hjälp av ett banduppdrag.

Enkel design som inte stör byggnadens utseende

Vertikalmarkiserna sitter monterade på smala styrskenor av aluminium och rullas ner tätt längs med utsidan av fönstret för att stänga ute solstrålarnas ljus och värme. De kan helt enkelt ses som rullgardiner för utomhusbruk och kommer inte att störa byggnadens övriga utseende, utan snarare komplettera det. En vertikalmarkis kan dessutom vara tillverkad av såväl mörkläggande som lite tunnare tyger vilket gör den till ett populärt val för uterum och glasverandor med stora glaspartier, men också för stora fönster i konferensrum för att effektivt stänga ute ljuset så att det inte reflekteras i skärmar. Hör av dig till oss på M.M PERSIENNER för beställning och montering av måttbeställda vertikalmarkiser till bra pris redan idag!