M.M PERSIENNER STOCKHOLM STÅR FÖR SMAK OCH STIL INNE OCH I UTERUMMET

M.M Persienner Stockholm är ett dynamiskt, professionell företag, som är specialiserat på sol- och insynsskydd som persienner, markiser, balkongskydd mm.

Hjärtligt välkommen som privat- eller företagskund hos Persienner Stockholm. Vi är specialister på solskydd som bland annat persienner och markiser i en mängd utföranden M.M Persienner Stockholm har sin bas i Älvsjö, men vi servar kunder i hela Storstockholmsområdet. Persienner är en mångsidig och funktionell lösning för fönsterbeklädnad som erbjuder en rad fördelar för både praktiskt bruk och estetiskt utseende. Oavsett om det är för hemmet eller kontoret kan persienner vara ett utmärkt val för att förbättra komforten och funktionaliteten i ditt utrymme. I vårt unika utbud och med hjälp av vår gedigna erfarenhet inom solskyddsprodukter hittar du garanterat det rätta skyddet för dina behov och är nöjd i slutändan. Vi på M.M Persienner Stockholm vinnlägger oss både om god kommunikation och ett erkänt bra bemötande i kontakten med våra kunder. Vi är kända för gedigen kvalitet, kort leveranstid och montering till bra priser.

PÅ PERSIENNER STOCKHOLM DU KAN BLI KUND BÅDE SOM PRIVATPERSON OCH SOM LITET ELLER STORT FÖRETAG

Vi arbetar lika omsorgsfullt och engagerat oberoende om det är en eller hundra persienner i Stockholm som ska monteras!

Alla våra medarbetare på fältet är mycket erfarna säljare och montörer som kan sin sak. De är proffs ut i fingerspetsarna; snabbt på plats, svarar kunnigt på frågor, ger kunden initierade råd och mäter. De lämnar ett kostnadsförslag på begäran. Om du bestämmer dig för en av våra produkter, installeras den professionellt, precis när du önskar och till bästa pris. Skulle det mot förmodan finnas något att anmärka, kommer vi genast att åtgärda det och vi saknar så klart inte heller försäkring- i fall att det skulle behövas.

VÅRA KUNDER FÅR EN SKRIFTLIG GARANTI PÅ 5 (FEM) ÅR PÅ BÅDE MATERIAL OCH ARBETE

Vår kundtjänst innebär vidare att vi reparerar skador som kan uppstå efter att garantin har upphört att gälla.

Regelbunden rengöring och underhåll av persienner kan förhindra många problem från att uppstå. Dammtorkning, dammsugning och rengöring av lamellerna kan hjälpa till att förlänga deras livslängd och behålla deras utseende och funktionalitet.

Om du inte känner dig bekväm med att reparera persienner själv, överväg att anlita en professionell persiennreparatör för att säkerställa att problemet åtgärdas korrekt och säkert.

Vi för endast högkvalitativa svenska produkter som är hållbara. På grund av detta och vår förnämliga kundtjänst är vi omtyckta i hela Storstockholm. Vi hoppas att även du ska bli en av våra många nöjda kunder. Välkommen som kund hos M.M PERSIENNER STOCKHOLM. Kontakta oss

HAR DU FUNDERAT PÅ ATT INSTALLERA MARKISER I STOCKHOLM PÅ UTEPLATS ELLER DINA FÖNSTER ?

En vacker markis, randig, mönstrad eller enfärgad från Markiser Stockholm berikar din balkong, altan eller terrass. Du njuter av svalkan under markisen varma sommardagar utomhus samtidigt som dina möbler och mattor inomhus effektivt skyddas från blekande solgass. En markis innebär inte bara en estetisk lyft, utan också möjligheten att utnyttja din uteplats en längre tid på året.

Markiser Stockholm har kunniga medarbetare som kommer hem till dig för att diskutera alternativa lösningar och ge kostnadsförslag samt gör de nödvändiga mätningarna.

Vi erbjuder: balkongskydd som kan rullas ut mot insyn, vind och direkt solljus; vertikalmarkiser, som skyddar mot sol, men är genomskinliga inifrån och kan rullas ut manuellt eller med motor; skräddarsydda, eleganta korgmarkiser, som genom sin välvda form skyddar mot insyn, sol och regn. Vidare tillhandahåller vi markisoletter, balkongmarkiser, sidomarkiser, fönstermarkiser och terrassmarkiser. Du kan se fram emot en punktlig leverans och en sakkunnig, exakt montering. Vår långa erfarenhet i branschen och den höga kvalitén av våra svensktillverkade markiser gör det möjligt att lämna fem års garanti mot blekning, mögel och röta.

M.M PERSIENNER STOCKHOLM HÄLSAR DIG HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN SOM KUND!

Vi är specialister på solskydd som bland annat persienner och markiser i en mängd utföranden. M.M PERSIENNER AB har sin bas i Älvsjö, men vi servar kunder i hela Storstockholmsområdet

Det självklara valet av persienner i Stockholm

Vi erbjuder enbart hållbara svenska persienner av högsta kvalité! När du köper persienner hos oss i Stockholm får du dessutom hela fem års garanti på både arbetet och dina persienner. Persienner är ett utmärkt sätt att skydda mot både insyn och solljus vi hjälper dig gärna med tips hur de kan anpassas och även med måttbeställning av persienner! Hos oss kan du välja mellan bland annat aluminiumpersienner, träpersienner eller fasadpersienner!

Kontakta oss om du är intresserad av persienner i Stockholm! Vi utgår från Älvsjö men hjälper kunder i hela Stor-stockholmsområdet!

SAMARBETSPARTNER